Tafeltje Vertelt

Betalings- en Leveringsvoorwaarden

Bestelling en betaling

Bestelling van boeken vindt plaats via de website of per mail. Betaling, inclusief verzendkosten, dient vooraf te geschieden. Bij zelf afhalen gelden geen verzendkosten maar wel vooraf betaling.

Verzending

Wanneer de betaling binnen is wordt diezelfde dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen het boek verzonden. Je ontvangt per mail van ons altijd een verzendbevestiging als het boek verstuurd wordt. Het boek wordt dan over het algemeen na 1 à 2 werkdagen door PostNL bij jou thuisbezorgd. Als het boek op vrijdag verzonden wordt, dan vindt de bezorging over het algemeen op zaterdag plaats. Dit kan in sommige gevallen langer duren, dat is afhankelijk van PostNL. Let op: Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL en kunnen daar op geen enkele wijze aansprakelijk voor worden gesteld.

Garantie

We willen graag dat al onze klanten blij zijn met het resultaat. Dus als er iets niet goed is, laat het ons weten en mail naar: tafeltjevertelt@gmail.com. Als het boek productiefouten bevat, mail dan van de fout(en) een duidelijke foto en wij sturen je, na beoordeling, gratis een nieuw boek op.

Herroepingsrecht

Het wettelijke herroepingsrecht is ook van toepassing op bestellingen bij Tafeltje Vertelt.

 

Psychotherapiepraktijk A van Seccelen
KvK: 57080941